Vászonkép-Vászonfotó

Vászonkép akció. Három vászonkép, és csak kettőért  fizet.
Még ma rendeljen még két vászonfotó -t, bármilyen méretben, és hozzá egy vászonképet 40×30 cm méretben Tőlünk ingyen kapja. Az akció 2021. 10. 31-ig tart.

2,768 Ft 2,547 Ft

Törlés

A vásznonkép elkészíthetjük az Ön fényképéről, a fotót egy magas tartósságú fakeretre feszítjük, és felfüggesztő rendszerrel látjuk el, hogy időt, és fáradtságot takarítsunk meg Önnek. A vászonfotó nyomtatás a legmagasabb minőségű, és sok éven át színfakulás ellenállása van.

Vászonkép vászonfotó készítés saját fényképből

Miután kicsomagolta a vászonfotó -t, azonnal felakasztja a falra. A vászonkép használata alkalmas szinte bárhová, ahová csak gondolja. Szoba, lakóház, iroda, vagy képviseleti szobát, bárhol, a falon lévő kép nagymértékben kitűnik. Garantáljuk az alacsony árakat, és a kiváló minőségű fényképnyomatokat, az Ön fényképeiről. Tessék, nyomtassa ki a vászonra a felejthetetlen pillanatokat az ünnepekről, esküvőkről, ünnepekről, valamint a mindennapi életről. Rendelje meg fel a vászonképet, hogy gyönyörűvé tegye környezetét. Kedvezményes árak, a vászon képre csak Nálunk.

Vászonfotó:
Olyan különleges vásznat használunk, amelyet gondosan választunk Önnek a messzi Olaszországban. Garantáljuk a minőségi formatervezést a fotóról a vászonra

Vászonkép Keret:

Fenyőfát használunk, amely akasztó rendszerrel van ellátva, így könnyebb kezelni a fényképeket, a fényképek egyszerű rögzítése miatt a vászonra.

Vászonkép Nyomtatás:

A vászonfotó nyomtatás során a Mimaki márka legfejlettebb technológiáját alkalmazzuk. A nyomtatott vászon képek ellenállnak az UV-sugárzásnak, és a víznek.  Garantáljuk a hosszú élettartamot, és a színtartósságot. A vászonfotó nyomtatásra olyan festékeket használunk, amelyek nem terhelik a környezetet.

Vászonkép Csomagolás:

A vászonfotó -t, ill. a fényképet a vászonra buborékfóliába csomagoljuk. A vászon képet majd  stretch fóliába csomagoljuk.Végül, a vászonfotót karton dobozba helyezzük, megakadályozzva a károsodást, majd ezt Önnek futárral küldjük egészen haza.

A megrendelés átvételétől számított 3 napon belül szállítjuk a fényképet.

Minden egyes megrendelést egyéni szempontból kezeljük, és igyekszünk kommunikálni az ügyféllel, a fényképen végrehajtott esetleges beavatkozásról. A vászonkép pontosan, és minőségileg készítjük elő.

Rendeléskor nem kell regisztrálnia, vagy telepítenie semmilyen szoftvert, csak válassza ki a méretét, küldje el a fényképet a kiküldetési rendszerünkön keresztül, és mi Ön számára elkészítjük a vászon képet.

Ha a vászonkép nem illeszkedik a méretéhez, vagy nem volt megfelelő, akkor kapcsolatba lépünk Önnel e-mailben, vagy telefonon, és majd javasoljuk a megoldást.

Vászonfotó Fényképet méretre készítünk. Különleges méret esetén, tessék fel venni velünk a kapcsolatot .

Miért éppen minket vállasztani?

– tisztességes intézés

– minőséges vászonkép kidolgozás

– az ügyfélhez való egyedi hozzáállás

– gyors szállítás csak 3 nap

– alacsony ár

–  méretek bő skálája

– tanácsadás

Fotófestmények minden díszüzletben megtalálhatók, de kevés motívumokkal. Ezért élvezze a szolgáltatásainkat, így  kellemessé varázsolja a szobát, irodát, apartmánt, folyasót “look” – megjelenését. Tessék a fotóit kinyomtani a vászonra az ünnepekről, lakodalomról, szabadságról. Ajándékozza partnerének az Önök közös fényképeit, a nagyszülőket megajánkoztatja a fényképekkel az unokákról.  A fényképet kinyomtatjuk a vászonra, becsomagoljuk, és eljuttatjuk otthonába.

Művészvászonra nyomtatva és vakkeretre erősítve legszebb képei a szoba ékességévé válnak. Tegye igazán kreatívvá a nappalit és a másik szobákat. Egyedi vászonkép pénzvisszatérítési garanciával. A vászonkép készítés népszerűsége felfelé ível, s valószínűleg a határ a csillagos ég. Vagy az sem. Hogy mi az oka ennek a példátlan rajongásnak? Az alkotás egyedisége, minősége, és látványa. Ez a hármas kombináció teszi, olyan végtelenül kedvelté a vászonképeket. Ha saját magát szeretné, valami igazán személyre szól…

Utasítás, hogyan lehet megrendelni a vászon képet – https://kepekfalra.hu

Készítettünk egy rövid oktatófilmet “Hogyan rendelhetek vászon képet” az e-shopunkban? A videón ábrázolva van a teljes megrendelési folyamatat, a cím kűldésétől a böngészőben, a vászon kép megrendeléséig. Reméljük, hogy többnyire ez a videó segít majd jobban orientálódni a boltunkan, és minden felhasználó személyesen is meg fogja tudni rendelheti a vásznon lévő fényképeket.

Méret

40x30cm, 20x20cm, 30x20cm, 30x30cm, 40x20cm, 40x30cm, 40x40cm, 45x30cm, 50x40cm, 50x50cm, 55x35cm, 55x40cm, 60x40cm, 60x45cm, 60x50cm, 60x60cm, 65x40cm, 70x40cm, 70x45cm, 70x50cm, 70x70cm, 75x50cm, 80x40cm, 80x50cm, 80x80cm, 85x55cm, 90x50cm, 90x60cm, 90x65cm, 90x90cm, 100x100cm, 100x50cm, 100x70cm, 100x80cm, 120x80cm, 120x90cm, 130x100cm, 135x80cm, 140x105cm, 140x90cm, 150x100cm, Vlastný rozmer

Szín

Eredeti szín, Fekete-fehér

Vászonkép-Vászonfotó termékről 1 értékelés

  1. Rudolf Nozdrovický

    S obrazom som bol spokojný, prekvapila ma doba dodania bola 2dni.Farby presne ako na orginálnej fotke, dokonale napnuté.Určite to nebola moja posledná objednávka.

Mondd el a véleményed