Emléktábla újszülöttnek vásznon

,

A baba neve

Írja be gyermeke nevét

A gyermek születési dátuma

Adja meg gyermeke születési dátumát

A baba hossza és súlya

Adja meg a baba hosszát és súlyát

Születési hely és idő

Adja meg a születési helyet és időt

Emléktábla újszülöttnek vásznon

A mi gyermekeink a jövőnk. Szép pillanatokat élnek át a szülők egy újszülött születésekor. Ezek a pillanatok pótolhatatlanok, és sosem fognak megismétlődni másodszor vagy harmadszor. Ezért emlékezzünk meg mindenről, amit a gyermekünk csinál, mit elsőként tapasztal meg. Ezek a pillanatok felbecsülhetetlenek. Azonban rövid időn belül a gyermekünk felnevelkedik, és mi elfelejtjük. Erre a célra az újszülött emléktábla van kitalálva vászonra.

Az emléktábla minden információval ellátott, amit gyermekednek volt a születéskor. Név, hosszúság, súly, születés helye és ideje. Az összes fontos információ nálunk lóg, otthonunkban, bárhol is értelmezi. A tábla ajándékként is alkalmas, eredeti és különleges. Megfelelő a gyermek szobájában is az ágy felett. Két változat, az egyik fiúknak, a másik lányoknak.

Az újszülött emléktáblája vászonra pamutvászon kép, 40×30 cm-es méretben, amelyen az adatok nyomtatva vannak, és felfüggesztő rendszerrel van ellátva könnyű kezelés érdekében. Az emléktábla különleges dekorációként szolgál otthonában. Nem büdös, nem fakul, nem hull, nem változtatja meg kinézetét vagy színét. A táblába nem kell fúrni vagy bármilyen módon lyukakat készíteni, felfüggesztési rendszerrel van ellátva.

Az újszülött emléktáblája vászonra alkalmas eredeti ajándék a barátoknak, ismerősöknek különböző ünnepekre és eseményekre, fiataloknak és időseknek egyaránt.

Az emléktáblát legfeljebb 15 napon belül szállítjuk, de általában 3 napot vesz igénybe a szállítás. Egyszerű megrendelés – válassza ki a fiúk vagy lányok változatát, töltse ki a gyermek adatait, akinek az emléktáblára van szüksége, majd küldje el a rendelést. És mi gondoskodunk arról, hogy maximálisan elégedettek legyenek az emléktáblával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emléktábla újszülöttnek vásznon” értékelése elsőként