Kosár
Kosár Pénztár
A kosár részösszege:

Szállítás, és fizetés

Utánvételes szállítás:             2500 Ft

Banki átutalási szállítás:      2000 Ft

18 000 Ft feletti megrendelések szállítas ingyen van.

Szállítási idő, és végrehajtási idő (intézés)

Vászon kép (az Ön fényképe a vásznon)

A vászon kép megrendelésénél (fénykép a vásznon) a megrendelés kézhezvételétől számított második munkanapon, a nyomtatást, és a keretezést elkészítését végezzük. Ha futárszolgálatot tetszik választani, a falra lévő képét a következő munkanapon fogják Önnek szállítani. A teljes szállítási idő max. 15 nap a rendelés után.

Fotó a PVC –re (az Ön fényképe műanyag tálán van)

A fénykép a PVC lapon megrendelésénél (fénykép a műanyag táblán) a megrendelés kézhezvételétől számított második munkanapon, a nyomtatást, és a keretezést elkészítését végezzük. Ha futárszolgálatot tetszik választani, a falra lévő képét a következő munkanapon fogják Önnek szállítani. A teljes szállítási idő max. 3 nappal a rendelés után.

Fényképek (fényképkihívás)

A fényképek megrendelésnél (fénykép kihívás), a megrendelés kézhezvételétől számított második munkanapon, a nyomtatást, és a keretezés elkészítését végezzük. Ha futárszolgálatot tetszik választani, a falra lévő képét a következő munkanapon fogják Önnek szállítani. A teljes szállítási idő max. 3 nappal (72 óra) a rendelés után.

Sürgős kép, pvc kép elkészítése, vagy a fényképek kihívása.

A sürgős megrendelését, a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül teljesítjük. A feltétel az, hogy a munkanapon 10:00 előtt tegyenek rendelést. A teljes szállítási idő max. 2 nap (48 óra). Megrendelésének megadásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ezen a telefonon számon +421 915 830 932, vagy villámpostával az info@kepekfalra.hu címre, vagy a megrendelés során, a megjegyzésbe tessék megjegyezni, hogy sürgős.

 

 

Szállítási díj, és kifizetése

Minden vászonfénykép rendelés esetén postaköltséget, és csomagolási díjat számolunk fel az átalányösszegben: 1400Ft

Az utánvételes szállítás megrendelésénél, átalánydíjat számolunk fel (utánvételi): 100Ft

18 000Ft feletti megrendelések esetén a megrendelő 100% kedvezményt kap a szállítási árra. Tehát 18 000 Ft feletti vásárlás esetén, a szállítás és a csomagolás ingyenes.

Kifejezetten Express megjelölt megrendelések esetén 2 napon belül kell kézbesíteni, ezért egyenként fizetünk minden megrendelt kép után 3000 € díjat. Az expressz nyomtatás, illetve fotók kihívása esetén, ez a díj csak megrendelésenként egyszeri módon számolható el (nem darabszámra).

A 36 600 Ft meghaladó megrendelések esetén nem lehetséges az utánvétellel történő kézbesítés, az ügyfél köteles a megrendelt áru árának 90% -át előzetesen kifizetni a mi bankszámlánkra, legkésőbb a megrendelést követő 24 órán belül. Ha ezt nem teszi meg a megadott időpontig, akkor a megrendelést töröljük.

Az ügyfél (a továbbiakban csak: XY) egy vászon képet, vagy más képet rendel, vagy akár fényképkihívásra van igénye 17.999 árban, kiválaszthatja a kézbesítési módot a futárszolgálatnál, kifizetést az áru kézbesítése időpontjában, tehát utánvételre, az XY a postaköltséget, és a csomagolást 1500Ft árban fizeti ki.

Az ügyfél (a továbbiakban csak: XY) 17.999 Ft értékű rendelést választ ki, vászon képet, vagy fénykép kihívást, a szállítást futárral választja meg, és a fizetési módot a mi bankszámlánkra történő átutalással választja, tehát előlegfizetéssel, az XY 1400Ft euró értékű szállítási, és csomagolási díjat számol fel.

Az ügyfél (a továbbiakban csak: XY) 18000 Ft vászon képet, illetve fénykép kihívást rendel, a futárral történő kézbesítést választja, a fizetési módnak a mi bankszámlánkra történő átutalást választja, tehát előlegfizetést, illetve az áru kézbesítés idején történő fizetést választja. Az XY személy a postaköltsége, és a csomagolási díja: 0,00 Ft.

Előre nem látható körülmények esetén (gyártóberendezések – kár javítása, pótalkatrészekre várakozás, túlzott mennyiségű megrendelés bármilyen tevékenység esetén), a fent említett szállítási határidők késése előfordulhat. Az áruk szállításának késése, nem jogosítja fel az ügyfelet az áru átvételének megtagadására, vagy visszatérítésre, esetleg visszatérítés kérésére az ár árából, vagy a kézbesítési díjból.