Fotóelőhívás-fotókidolgozás

 

Fotóelőhívás-fotókidolgozás

Fénykép előhívás-Egy rakás remek fotó porosodik számítógéped mélyében? Ragadd meg az alkalmat és rendelj belőlük papír képeket nagyszerű árakon! Fotóelőhívás-fotókidolgozás legmagasabb fotóminőség törlésálló márkás fotópapíron.

Összegyűlt egy csokorra való, emlékekkel teli fénykép és azon gondolkodsz, hogy jó volna előhívatni? Akkor itt a legjobb alkalom! Ragadd meg a lehetőséget és hívasd elő fényképeidet akciós áron.Ha összegyűjtöttél jó pár kidolgozásra váró képet, érdemes körülnézned csomagajánlataink között.

Fénykép előhívás kedvezményes áron juthatsz hozzá ugyanis minőségi kidolgozású fotóidhoz, sőt még egy-egy hasznos ajándékra is szert tehetsz.

Fotóelőhívás-fotókidolgozás

  • Fájlméret: akár sima fotóról, akár nagyobb méretű vászonképről/poszterről beszélünk, az egyik legfontosabb, hogy megfelelő minőségű képet töltsünk fel. A fájlméret ideális esetben legalább 1 megabyte, hiszen egy 20×20 pixeles képtől ne is várjuk, hogy kidolgozva, nagyobb méretben éles lesz.
  • Képfelbontás: Ha a kép élessége és kontrasztja megfelelő, akkor a végeredmény is az lesz!
  • Feltöltéskor a képekalapértelmezett beállításaként a képek fényes és Teljes kitöltés jellemzőket kapnak. Figyeljen a beállításokra, hiszen a Teljes kitöltés esetén a kép az adott fotópapírra van ránagyítva, így a képoldalaknál levághat részeket a képről. Az Eredeti arányok beállítás esetén nem veszítünk semmit a képből, így azonban sok esetben az fehér keretet kaphat!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fotóelőhívás-fotókidolgozás” értékelése elsőként