Habkarton képek fotóbol

Habkarton képek fotóbol – szivacsra nyomtatott fotó

Fotó pvc lapon – habkarton képek fotóbol, fényes matricára nyomtatjuk, melyet élethűen átmásolunk a pvc lapra.

Modern képet készítünk, az Ön fényképeiből is. Fénykép a pvc lapon – habkartonon keret nélküli, felfüggesztő rendszerrel van ellátva, hogy megtakarítsuk az idejét, és fáradságát. A habkarton kép a legmagasabb minőségben van, a színárnyalatokat sok év múltával sem fakulnak el.

Miután kicsomagolta a habkarton képet, azonnal felakasztja a falra. A PVC lapon kép használata alkalmas szinte bárhová, ahové csak gondolja. Szoba, lakóház, iroda, vagy képviseleti szobát, bárhol, a falon lévő kép nagymértékben kitűnik. Garantáljuk az alacsony árakat, és a kiváló minőségű fényképnyomatokat, az Ön fényképeiről. Tessék, nyomtassa ki a habkartonra a felejthetetlen pillanatokat az ünnepekről, esküvőkről, ünnepekről, valamint a mindennapi életről. Rendelje meg a modern fényképet, hogy gyönyörűvé tegye környezetét.

Pvc lap:

Speciális ultrakönnzű habosított pvc deszkát használunk, amelyeket Önnek gondosan kiálasztunk. Garantáljuk a fotó kiváló minőségű képpé való kialakítást.

Nyomtatás:

A nyomtatás során a Roland márka legfejlettebb technológiáját alkalmazzuk. A nyomtatott vászon képek ellenállnak az UV-sugárzásnak, és a víznek.  Garantáljuk a hosszú élettartamot, és a színtartósságot. A fotónyomtatásra olyan festékeket használunk, amelyek nem terhelik a környezetet.

Csomagolás:

A habkarton képet, ill. a fényképet a PVC deszkán  buborékfóliába csomagoljuk. A vászon képet majd stretch fóliába csomagoljuk.

Végül, a vászonfotót karton dobozba helyezzük, megakadályozva a károsodást, majd ezt Önnek futárral küldjük egészen haza.

A megrendelés átvételétől számított 3 napon belül szállítjuk a fényképet.

Minden egyes megrendelést egyéni szempontból kezeljük, és igyekszünk kommunikálni az ügyféllel, a fényképen végrehajtott esetleges beavatkozásról. A fényképet pontosan, és minőségileg készítjük elő.

Rendeléskor nem kell regisztrálnia, vagy telepítenie semmilyen szoftvert, csak válassza ki a méretét, küldje el a fényképet a kiküldetési rendszerünkön keresztül, és mi Ön számára elkészítjük a vászon képet.

Ha a fénykép nem illeszkedik a méretéhez, vagy nem volt megfelelő, akkor kapcsolatba lépünk Önnel e-mailben, vagy telefonon, és majd javasoljuk a megoldást.

Fényképet méretre készítünk. Különleges méret esetén, tessék fel venni velünk a kapcsolatot .

Miért éppen minket választani?

– tisztességes intézés

– minőséges kép kidolgozás

– az ügyfélhez való egyedi hozzáállás

– gyors szállítás

– alacsony ár

–  méretek bő skálája

– tanácsadás

Fényképek pvc deszkán – habkarton kép minden díszüzletben megtalálhatók, de kevés motívumokkal. Ezért élvezze a szolgáltatásainkat, így kellemessé varázsolja a szobát, irodát, apartmant, folyosót “look” – megjelenését. Tessék a fotóit kinyomtatni a lemezre az ünnepekről, lakodalomról, szabadságról. Ajándékozza partnerének az Önök közös fényképeit, a nagyszülőket megajándékoztatja a fényképekkel az unokákról.  A fényképet kinyomtatjuk a vászonra, becsomagoljuk, és eljuttatjuk otthonába.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Habkarton képek fotóbol” értékelése elsőként