Hűtőmágnes

Hűtőmágnes –Fényképes hűtőmágnesek

Hűtőmágnesekből gyűjthetünk olyanokat, amelyek viccesek, vagy olyanokat, amiket utazásaink bizonyítékaként tapasztunk a hűtő ajtajára, de legalább ilyen népszerűségnek örvendhet egy jól megválasztott fotóból készített hűtőmágnes.

A kiszerelésben található mágnesfotók felületére ugyanazon fotókat is elhelyezheti, vagy akár darabonként különbözhetnek is. Az egyedi mágnesfotó praktikus társa lesz a mindennapokban: tökéletes akár jegyzetek rögzítésére, vagy attraktív dekorációként is funkcionálhat a hűtő, illetve mágnestábla oldalán.

Ha kedved támadt egy egyedi fényképes hűtőmágnessel megajándékozni szeretteidet, barátaidat, többféle kivitel közül választhatsz.

Csak néhány kattintás és Ön is készíthet digitális fotóiból varázslatos mágnesfotókat!

A mágnesfotó készítés során a fényképek színei valósággal életre kelnek. A mágnesfotó nyomtatás minőségét a prémium fotópapír garantálja, mely élénk színeket és mélységet ad képeinek.

A hűtőmágnesek napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendenek! Tökéletes reklámhordozók, mert mindig szem előtt vannak! Egyszóval olyan háztartás nincs, hogy ne lenne a hűtőn néhány hűtőmágnes. Sőt, ha már nincs elég helyünk, akkor kiválóan alkalmas bármely fémes felület megbolondítására: mikró, bojler, radiátor…

FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES

A hátoldalán lévő mágnesnek köszönhetően kiválóan tapad a hűtőszekrényhez, illetve mindenféle egyéb „vonzó” felülethez.újdonság a puzzle alapú hűtőmágnes!  Egyedi reklám ajándéknak is ajánljuk.
A fényképes hűtőmágnes üde színfolt a hűtőn, számítógépen, mikrón stb.

A hűtőmágnesek fotóból költséghatékony és praktikus reklámfelület, amely mágneses tulajdonságának köszönhetően garantáltan évekig a fogyasztói szeme előtt lesz. A hűtőmágnesek fogyasztás helyén éri el a vásárlókat, így a márkahűség erősítése mellett sok esetben közvetlen fogyasztás ösztönző a hatása van. A reklámok közvetítéséhez használt médiumok többségével szemben a reklám hűtőmágnesek nem elutasított, sokkal inkább kedvelt, sőt keresett reklámeszköz. 5-7 éves átlagos élettartamának köszönhetően rendkívül alacsony CPT költséget eredményez kiemelkedően magas elérés mellett.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hűtőmágnes” értékelése elsőként