Fényképes bögre

Original price was: 3,500 Ft.Current price is: 3,000 Ft.

Fényképes bögre

Reggeli, ebéd, vacsora – a fényképes bögrét mindig és mindenhol használhatja. Bögre saját fényképpel kávéhoz, teához vagy bármihez, amihez éppen kedve van.  A Egyedi fényképes bögre vagy a saját dizájnnal rendelkező bögre mindig emlékeztetni fogja családtagjaira. Nyomtasson képet a családjáról, gyermekeiről, háziállatáról vagy feliratot, vagy díszítést a saját bégjéére.

Fényképes Bögre saját fényképpel.

Fényképes bögre elképzelései szerint, jobb és balkezes változatban is. A fénykép lehet színes vagy fekete-fehér. A döntés csak is az ön kezeiben van. A fénykép és a bögre kombinációja szuper és tökéletes, egyedi ajándékot jelent. Munkahelyén vagy utazásközben is magával viheti családtagjait és egy kis magánt nyer magának az asztalán.

A kollázst a bögrére elkészítjük. Ami a motívumokat illeti, nem ismerünk határt. Egy egyszerű grafikus szerkesztő használatával és egy kis képzeleterővel egyedül készítheti el a fényképes bögréjét az interneten keresztül. A bögre teljes méretére nyomtatunk, de ha szeretné a fénykép csak a bögre egyik oldalán lesz.

A kollázs nem jelent problémát, nincs más dolga, mint elküldeni a fényképeit és mi ingyenes készítjük el a kollázst a bögrére. A bögre kerámiából készült, fehér és fényes az egész. A fényképes bögre mindig alkalmas ajándék. Tárolható és ellenálló. Az irodaasztalon, munkahelyén, otthon a konyhában vagy az utazás, halászat és vadászat közben, vagy bárhol, ahol szeretné.

A bögre paraméterei:

  • kerámiai bögre
  • szín: fehér
  • térfogat: 300 ml
  • magasság: 9 cm
  • átmérő: 8,2 cm

– nyomtatásra alkalmas tér: kb. 20 x 8,5 cm

A fényképes bögre tökéletes ajándék minden alkalomkor. Ajándékozza meg szeretteit egyedi saját fényképes bögrével és garantáljuk a jól eltöltött időt az ünnepségen és a kellemes emlékeket az ünnepelttel. A fényképes bögréhez nem kell semmilyen háttér, a fényképeket akár Facebook-ról is letöltheti. Fényképes bögre, tökéletes színek, pontos nyomtatás. A bögréhez ajánljuk a fotó vászon megvásárlását is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fényképes bögre” értékelése elsőként